Yaşam ve Tarım Topluluğu, Merve Gülistan Aydın ile Tarım ve Hayvancılık alanında özel sektörde iş imkanları ve Kalbimdeki Doğa Projesi hakkında söyleşi gerçekleştirdi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı ile Yaşam ve Tarım Topluluğu 02.11.2022  Çarşamba günü saat 10:00’da Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda Merve Gülistan Aydın ile Tarım ve Hayvancılık alanında özel sektörde iş imkanları ve Kalbimdeki Doğa Projesi hakkında söyleşi gerçekleştirdi.  Fakültemiz Dekanlığı, akademik ve idari personel ile Yaşam ve Tarım Topluluğu’nun üyeleri ve öğrencilerimizin katılımı ile  faydalı ve eğlenceli geçen söyleşide Sayın Merve Gülistan AYDIN ve Sayın Tülin ÖZKAN hazırlayıp yaptığı sunumlarda Ziraat Mühendisliği’nin önemi, Afrika’da özellikle çocuklar başta olmak üzere bitki yetiştirilmesi, meyve bahçesi kurulması, peyzaj düzenleme çalışmaları, süt keçisi yetiştiriciliği ve süt ürünleri yapma teknikleri  hakkında orada yaşayanlara bilgi verilmesine dayalı verdikleri eğitimler anlatıldı. Söyleşi soruların yanıtlanmasıyla sona erdi. Bu güzel tecrübelerini bizlerle paylaşan konuklarımız Sayın Merve Gülistan AYDIN ve Sayın Tülin ÖZKAN‘a; söyleşiyi organize eden  Yaşam ve Tarım Topluluğu kurucu danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih ÇIĞ ve Yaşam ve Tarım Topluluğu Başkanı Bitki Koruma Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Muhammed ALTUNAKAR ile Bitki Koruma Anabilim Dalı Yüksek lisans öğrencisi Berfin ÇOBAN’a çok teşekkür ederiz.
    5.11.2022