Yaşam ve Tarım Topluluğu 2019 2022 yıllarında başkanlık görevini yürüten Berfin ÇOBAN söyleşi gerçekleştirdi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Yaşam ve Tarım Topluluğu" 2019-2022 yıllarında başkanlık görevini yürüten Berfin ÇOBAN, Erasmus+ Öğrenci Staj Haraketliliği başvurusundan bitişine kadar deneyimlerini, izlenimlerini ve önerilerini, tüm aşamalarıyla öğrencilere aktaran bir söyleşi gerçekleştirdi.
    Başkanlık görevini yürüttüğü 3 sene boyunca topluluğunu en aktif topluluk kılan, yapılmasına vesile olduğu etkinliklerle hem Üniversitemiz öğrencilerine hem de Siirt halkına güzel anılar yaşatan değerli öğrencimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
    29.12.2023