17 Ekim Salı ve 18 Ekim Çarşamba günü Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak 17 Ekim Salı ve 18 Ekim Çarşamba günü SKS önünde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri gerçekleştirdik. Tanıtım Günlerine 30 topluluk katılım sağladı. Topluluklara, üyelerine ikram edebilmeleri için kek ve meyve suyu verildi. Topluluklarımız yaklaşık 2500 üye kaydı gerçekleştirdi. Tanıtım günlerine Rektör hocamız Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ, Prof. Dr. Tekin ŞAHİN, Prof. Dr. Cahit PESEN ve  Genel Sekreterimiz Abdulkadir IŞIK ziyarette bulundu. Rektör hocamız Prof. Dr. Nihat ŞINDAK topluluklarımızın stantlarını gezerek bilgi aldı ve görüş önerilerini dinledi. Tanıtım günlerinde öğrencilerimiz dans ve halaylarla eğlendiler.
    18.10.2023