Yaratıcı Drama Topluluğu, Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Festivaline katıldı.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Yaratıcı Drama Topluluğu", 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Oyuncuları Topluluğu tarafından düzenlenen 12. Tiyatro Festivaline katılım sağladı ve festivalde "Yangın Yerinde Orkideler" oyununu sergiledi. ilgili festival kapsamında topluluğa üye olan ve Yangın Yerinde Orkideler oyununu sergileyen öğrencilerimiz Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Oyuncuları Topluluğu tarafından düzenlenen festivale katılarak sanatsal deneyimlerini ve bireysel becerilerini geliştirecek ortamlar yakalamıştır. Bilhassa tiyatro bağlamında farklı üniversitelerin öğrenci topluluklarıyla kaynaşmış duygularını paylaşmış tiyatro deneyimlerini anlamlı etkileşimler katmışlardır.
    27.4.2024