İklim Değişikliği ve Coğrafya Topluluğu, İklim Değişikliği ve Sürdürebilirlik Çalıştayı etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "İklim Değişikliği ve Coğrafya Topluluğu", 28 Mayıs 2024 Salı günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda "İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Çalıştayı" etkinliğini düzenledi. Etkinlik 1 gün sürdü ve etkinliğe 350 kişi katılım sağladı. Etkinlik kapsamında günümüzdeki en önemli küresel sorunlardan birisi olarak karşımıza çıkan iklim değişikliğinin ne olduğu, iklim değişikliğinin çevresel, toplumsal ve ekonomik etkilerinin neler olduğu, bizim bu konuyla ilgili sorumluluklarımız nelerdir vb. konularla ilgili alanında uzman akademisyenler tarafından faydalı bir çalıştay olmuştur.
    28.5.2024