Temel Eğitim Topluluğu, Öğretmenler Kitap Kulübü etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Temel Eğitim Topluluğu", 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü Eğitim Fakültesi A blok A5 dersliğinde "Öğretmenler Kitap Kulübü" etkinliğini düzenledi. Etkinlik kapsamında Öğrenciler ile tanışıldı, öğretmen adayı olarak meslek hayatı hakkındaki beklentileri, amaçları ve idealleri hakkında konuşuldu, önceden liste olarak sunulan kitaplar üzerine konuşuldu, bunu ders programlarındaki kazanımlar ile bağlantısı kuruldu, öğretmen adayların resimli öykü kitapları hakkında bilgi sahibi olmadıkları biliniyordu, bazı resimli öykü kitapları ve bu kitaplarını ders uygulamalarında nasıl kullanabilecekleri hakkında bilgi sahibi oldular ve kitapların içeriği hakkında bilgi sahibi oldular.
    27.5.2024