Bilim Eğitim Edebiyat ve Sanat Topluluğu, Gazzeye Bir Ses Bir Nefes etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Bilim Eğitim Edebiyat ve Sanat Topluluğu",  8 ve 9 Mayıs 2024 tarihlerinde Akademi Topluluğu, Çocuk Hakları Topluluğu, Düşünce ve Medeniyet Topluluğu, Genç İHH, Masal Topluluğu, Müzik Topluluğu ve Sosyal Farkındalık Topluluğu ile beraber "Gazze'ye Bir Ses Bir Nefes" etkinliğini düzenledi. Etkinlik 2 gün sürdü. Etkinlik kapsamında Gazze'de yaşanan olaylara dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve Gazze'ye destek sağlamak amaçlanmış olup, belirtilen iki gün içerisinde farklı yönlerden bakış açılarıyla istenilen beklenti sağlanmıştır. Resim sergisi, video gösterimi, çeşitli materyaller ve sahne gösterisi öğrencilerin dikkatini çekmiş olup, bu olayın görünürlüğünü artırmıştır.
    10.5.2024