Dijital Tasarım Topluluğu, Pixel Talks etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Dijital Oyun Tasarım Topluluğu", 1 Haziran 2024 Cumartesi günü Online olarak "Pixel Talks" etkinliğini düzenledi. Etkinlik 1 saat sürdü ve etkinliğe 47 kişi katılım sağladı.

Etkinlik Sonunda Elde Edilmesi Düşünülen Yararlar:
    - Katılımcılar, oyun geliştirme süreci hakkında bilgi edinme fırsatı bulabilirler. Oyun dünyasının arkasındaki süreçler, zorlukları ve ilginç noktaları hakkında bilinçlenme sağlanabilir.
    - Oyun geliştirme konusunda meraklı olanlar için ilham kaynağı olabilir. Katılımcılar, oyun geliştirme sürecinde karşılaşılan zorlukları ve başarı hikayelerini öğrenerek kendi projelerine motivasyon kazanabilirler.
    - Katılımcılar, oyun geliştirme alanında çalışan biriyle doğrudan etkileşime geçme fırsatı bulabilirler. Bu, gelecekteki işbirlikleri veya mentorluk fırsatları için potansiyel bir ağ oluşturabilir.

Elde Edilen Yararlar:
    - Katılımcılar, oyun geliştirme süreci hakkında doğrudan bilgi edinme şansı yakaladıkları için etkinlikten bilgi ve öğrenme ile ayrıldı.
    - Oyun geliştiriciyle yapılan soru cevap formatı, katılımcılar için eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyim sundu.
    - Etkinlik, katılımcıların oyun geliştirme alanında kariyer fırsatları hakkında bilgi edinmelerini ve bu alandaki meslek ağlarını genişletmelerini sağladı.
    3.6.2024