Şiir ve Şuur Topluluğu, Kariyer Mentörlüğü etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Şiir ve Şuur Topluluğu" 7 Mayıs 2024 Salı günü Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda "Kariyer Mentörlüğü" etkinliğini düzenledi. Etkinliğe 1 saat sürdü ve etkinliğe 78 kişi katılım sağladı. Etkinlik kapsamında ulaşılmak istenen amaç öğrencilerin kariyer yönetimine yönelik planlarının açık bir sonuca kavuşmasını sağlamak ve kişisel gelişim alanında öğrencilere yol gösterici olmak, bu kapsamda öğrencilere birçok yararlı bilgiler aktarıldı, Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından iş/staj ilanları ve kariyer etkinliklerinden kolayca haberdar olunabilecek bir platform olan "Yetenek Kapısı" hizmeti tanıtılmıştır. Bir diğer tanıtılan hizmet "Ulusal Staj Programı" ve stajyerlerin kişisel ve mesleki gelişimleri ile kariyer planlarına katkı sağlayarak ilgili alanlarda tecrübe edinmelerine yardımcı olmaktır.
    8.5.2024