Etkinlikler

Şiir ve Şuur Topluluğu, Irk, Kavim, Millet, Milliyet Kavramları ve Mehmet Akif etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Şiir ve Şuur Topluluğu" 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda "Irk, Kavim, Millet, Milliyet Kavramları ve Mehmet Akif" etkinliğini düzenledi. Etkinliğe 1 saat sürdü ve etkinliğe 72 kişi katılım sağladı. Etkinlik kapsamında Etkinliğin amaçları Mehmet Akif'in düşüncelerinin öğrencilere aktarılması ve onun milli görüşlerinin tanıtılmasıdır. Ayrıca Irk, Kavim, Millet ve Milliyet kavramları hakkında konuşuldu ve üzerinde durulması gereken bilgiler açıkça belirtildi. Öğrencilere birçok yönden bilinç kazandıran bir konuşma oldu ve etkinliğin tekrarı halinde Mehmet Akif'in hayatı ve görüşlerinin üzerinde durulacağı, bir beyin fırtınası ortamında konuşmanın düzenleneceği kararlaştırıldı.
    RECEP EYMEN ERTAŞ (0484) 212-1111 / 3612
    Öğrenci Toplulukları