Yaratıcı Drama Topluluğu, Yangın Yerinde Orkideler tiyatro etkinliğini düzenledi.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Yaratıcı Drama Topluluğu", 22 Nisan 2024 Pazartesi günü Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda "Yangın Yerinde Orkideler" tiyatro etkinliğini düzenledi. Etkinlik 5 saat sürdü ve etkinliğe 500 kişi katılım sağladı. Etkinlik kapsamında Üniversitemiz kültürel ve sanatsal faaliyetlerin geliştirilmesi kapsamında Yaratıcı Drama Topluluğu sergilemiş olduğu Yangın Yerinde Orkideler oyunu gerek öğrenci gerekse yerel halk nezdinde kıymetli etkiler bırakmıştır. Bilhassa toplumun sanata olan bakışı ve ilgisinin artırılması amaçlanmıştır. Bu noktada etkinlik sonunda alınan geri dönüşler bunu destekler niteliktedir. Topluluğun bu tür etkinlikleri artırması ve çeşitlendirmesi noktasında görüşlerin baskın olmuştur.
    23.4.2024