Etkinlikler

    Gastro Sanat Topluluğu, Şef Ebru Baybara Demirle Söyleşi gerçekleştirdi.

    Gastro Sanat Topluluğu, Şef Ebru Baybara Demir'le Söyleşi gerçekleştirdi

    Gastronominin büyülü dünyası, Gastro Sanat Topluluğu öğrencileri ile Şef Ebru Baybara Demir'in kıymetli söyleşisiyle buluştu. Öğrencilere ilham verici bir deneyim sunan Ebru Şef, mutfakla toplumları bir araya getirmenin gücünü vurguladı.

    Ebru Baybara Demir'in öğrencilere değer verme ve motivasyonlarını artırma konusundaki tutkusu, söyleşinin temelini oluşturdu. Şef, mutfakla ilgili deneyimlerini paylaşarak, gastronominin sadece bir yemek kültürü olmanın ötesinde, bir toplumun kalbine dokunma aracı olduğunu vurguladı.

    Öğrencilere ilham veren konuşmasında Ebru Şef, gastronominin sadece lezzetleri birleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda farklı kültürleri, insanları bir araya getirerek anlayışı artırdığını belirtti. Söyleşi, katılımcılara mutfakla toplumları birleştirme vizyonunu güçlendirme fırsatı sundu.

    Gastro Sanat Topluluğu, bu değerli söyleşinin ardından, mutfak ve gastronominin sosyal etkilerini keşfetme yolunda daha da motive oldu. Şef Ebru Baybara Demir'e paylaştığı bilgi ve deneyimler için minnettarız ve çok teşekkür ederiz. Aynı zamanda Gastro Sanat Toplulu'ğu Danışman hocamız olan Serkan Gün'e de desteği ve yönetiminden dolayı çok teşekkürler.
    RECEP EYMEN ERTAŞ (0484) 212-1111 / 3612
    Öğrenci Toplulukları
    22.12.2023