Tarih Düşünce ve Araştırma Topluluğu, Cumhuriyetin 100. Yılında Türkçe ve Türk Dünyası Paneli etkinliğini düzenlendi.

Tarih Düşünce ve Araştırma Topluluğu (TADAT) tarafından 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 14:00'te Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda Türk Dil Kurumu Emekli Başkanı Prof. Dr. Sayın Gürer GÜLSEVİN ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Erdoğan BOZ’un katılımlarıyla Siirt Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Talip ÇUKURLU moderatörlüğünde "Cumhuriyetin 100. Yılında Türkçe ve Türk Dünyası Paneli" adlı etkinlik düzenlendi.
    Etkinliğe katılımlarından dolayı Siirt Valisi Sayın Dr. Kemal KIZILKAYA’ya, İl Emniyet Müdürü Sayın Hakan YILDIRIMOĞLU’na, Siirt İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sayın M. Rauf DANIŞ’a, Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Cemalettin AKINAY’a, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Nihat ŞINDAK’a, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Cahit PESEN’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Cemalettin ERDEMCİ’ye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Tekin ŞAHİN’e ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Saba SAMATYA ÖLMEZ’e ve salona teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.
    22.12.2023